Обратно към Официални партньори и спонсори
Официални партньори и спонсори

The Skinny Food Co обявява партньорство с Hull City

The Skinny Food Co обявява партньорство с Hull City - theskinnyfoodco

The Skinny Food Co обявява партньорство с Hull City

Много сме развълнувани да обявим, че The Skinny Food Co се обединиха с Футболен клуб Хъл Сити за остатъка от сезон 2021/2022.

Това невероятно партньорство ще включва присъствие на стадиона за домашни и гостуващи фенове, както и възможности за реклама. 

 

„Абсолютно сме щастливи да имаме The Skinny Food Co. на борда с нас до края на сезона като търговски партньор. Очаквам с нетърпение да видя тяхната марка и лого да обикалят стадиона MKM в дните на мачовете." - Филип Дейс, търговски мениджър продажби в Hull City.

 

 

„Сътрудничеството на Skinny Food се радва да бъде официален партньор на такъв утвърден отбор като Hull City Football Club. Вярваме, че това партньорство наистина ще ни помогне да постигнем нашите амбициозни маркетингови и бизнес цели“. Джеймс Уайтинг - директор и съосновател на The Skinny Food Co.

 

За да отпразнуваме, ще дадем на всички фенове на Hull City 20% ОТСТЪПКА от цялата ни гама от продукти на Skinny Food Co. Просто използвайте код КОРПУС 20 на касата, за да поискате 20% отстъпка от вашата поръчка. 

Пазарувайте от гамата Skinny Food Co още днес!

Сподели

Може да ви хареса
The Skinny Food Co дарява на YMCA - theskinnyfoodco
Skinny Food Co дарява на YMCA
Тази Коледа ние тук от The Skinny Food Co дарихме на местна благотворителна организация, която е близо до сърцата ни, The Robin Hood YMCA, която помага за спонсориране
Вижте повече
Спонсорско партньорство с Nottingham Panthers - theskinnyfoodco
Спонсорско партньорство с Нотингам Пантърс
Нашето партньорство с базирания в Нотингам екип The Nottingham Panthers
Вижте повече

Присъединете се към нашия VIP списък За всичко кльощаво

Бъдете първите, които ще чуят за нови вкусове и ексклузивни предложения.